Przedmiotowe zasady oceniania
Przedmiotowy system oceniania
Język polski
Biologia
Chemia
Geografia
Przyroda
Informatyka
Wos
Język hiszpański
Plastyka
Religia
Wychowanie fizyczne
Edukacja dla bezpieczeństwa
Przedmioty zawodowe - technik hotelarstwa
utrzymywanie-czystosci-i-porzadku-w-obiekcie-swiadczacym-uslugi-hotelarskie_klasa1_tech
utrzymywanie-czystosci-i-porzadku-w-obiekcie-swiadczacym-uslugi-hotelarskie_klasa2_tech
planowanie-i-przygotowanie-sniadan_klasa1i3_techhotel
promocja-uslug-hotelarskich__klasa1i3_techhotel
prowadzenie-obiektu-hotelarskiego_klasa1_tech
prowadzenie-obiektu-hotelarskiego_klasa2_tech
prowadzenie-obiektu-hotelarskiego_klasa3_tech
rezerwacja-uslug-hotelarskich_klasa3_tech
pracownia-hotelarska-uslugi-hotelarskie_klasa3_tech
pracownia-hotelarska-recepcja_klasa4_tech
obsluga-gosci-w-recepcji_klasa3_tech
obsluga-gosci-w-recepcji_klasa4_tech
rachunkowosc-w-gastronomii_klasa4_techhotel
uslugi-dodatkowe-w-hotelarstwie_klasa2_tech
Przedmioty zawodowe - technik żywienia i usług gastronomicznych
rachunkowosc-w-gastronomii_klasa4_tziug
prowadzenie-uslug-gastronomicznych__klasa4-5_tziug
planowanie-zywienia_klasa4-5_tziug
organizacja-produkcji-gastronomicznej__klasa4-5_tziug