Przedmiotowe zasady oceniania
Przedmiotowy system oceniania
Język polski
Język angielski
Język niemiecki
Matematyka
Fizyka
Biologia
Chemia
Geografia
Historia
Przyroda
Informatyka
Wos
Język hiszpański
Plastyka
Religia
Wychowanie fizyczne
Edukacja dla bezpieczeństwa
Przedmioty zawodowe - technik hotelarstwa
utrzymywanie czystości i porządku w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie_klasa1_tech, PDF, 103kB
utrzymywanie czystości i porządku w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie_klasa2_tech, PDF, 106kB
planowanie i przygotowanie śniadań_klasa1i3_techhotel, PDF, 575kB
promocja usług hotelarskich__klasa1i3_techhotel, PDF, 575kB
prowadzenie-obiektu-hotelarskiego_klasa1_tech, PDF, 103kB
prowadzenie-obiektu-hotelarskiego_klasa2_tech, PDF, 111kB
prowadzenie obiektu hotelarskiego_klasa3_tech, PDF, 116kB
rezerwacja usług hotelarskich_klasa3_tech, PDF, 105kB
pracownia hotelarska-usługi hotelarskie_klasa3_tech, PDF, 147kB
pracownia hotelarska-recepcja_klasa4_tech, PDF, 123kB
obsługa gości w recepcji_klasa3_tech, PDF, 105kB
obsługa gości w recepcji_klasa4_tech, PDF, 106kB
rachunkowość w gastronomii_klasa4_techhotel, PDF, 101kB
usługi dodatkowe w hotelarstwie_klasa2_tech, PDF, 100kB
Przedmioty zawodowe - technik żywienia i usług gastronomicznych
rachunkowość w gastronomii_klasa4_tziug, PDF, 106kB
prowadzenie usług gastronomicznych__klasa4-5_tziug, PDF, 575kB
planowanie żywienia_klasa4-5_tziug, PDF, 575kB
organizacja produkcji gastronomicznej__klasa4-5_tziug, PDF, 575kB