Stołówka – jadłospis

Regulamin Szkolnej Pracowni Gastronomicznej w Zespole Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach

poniedziałek 27.03

zupa szczawiowa z jajkiem
ryż
risotto z indyka z warzywami

wtorek 28.03

zupa rosół z makaronem
ziemniaki
kotlet schabowy panierowany
surówka z białej kapusty w majonezie

środa 29.03

zupa kalafiorowa
frykadel drobiowy
makaron penne
sos neapolitański
surówka z sałaty lodowej w vinegrette

czwartek 30.03

zupa barszcz biały z kiełbasą
ziemniaki
jajko sadzone
warzywa z wody

piątek 31.03

zupa solferino
ziemniaki pieczone
kotlet z ryby
surówka z białej rzodkwi

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support