Stołówka

Regulamin Szkolnej Pracowni Gastronomicznej w Zespole szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach

Poniedziałek 15.02

zupa żurek

naleśniki z serem

sos truskawkowy

Wtorek 16.02

pomidorowa z ryżem

filet z kurczaka panierowany w płatkach

warzywa z wody

Środa 17.02

zupa grochówka

placki ziemniaczane ze śmietaną

Czwartek 18.02

kalafiorowa

strogonof

makaron penne

Piątek 19.02

zupa cebulowa

pieczeń z ryby

ryż

sos szczypiorkowy

surówka z czerwonej kapusty

Sobota 20.02

zupa ziemniaczana

kotlet schabowy panierowany

ziemniaki

mizeria

Niedziela 21.02

kapuśniak ze słodkiej kapusty

makaron spaghetti

sos carbonara

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support