Stołówka

Regulamin Szkolnej Pracowni Gastronomicznej w Zespole szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach

Poniedziałek 21.01.22

Zupa ziemniaczana
Kasza gryczana
Schab pieczony
Sos pieczeniowy
Surówka z czerwonej kapusty

Wtorek 22.02.22

Zupa pieczarkowa z makaronem
Ziemniaki
Pieczeń rzymska
Sos węgierski
Surówka z sałaty lodowej w vinegrette

Środa 23.02.22

Zupa żurek
Filet z indyka panierowany
Ryż
Sos serowo-brokułowy
Surówka z marchwi

 

Czwartek 24.02.22

Zupa pomidorowa z ryżem
Ziemniaki
Pulpet drobiowy
Sos koperkowy

 

Piątek 25.02.22

Zupa Krupnik
Ziemniaki
Filet z ryby
Surówka z białej rzodkwi

 

Sobota 26.02.22

Botwinka
Krokiety z pieczarkami i serem

 

Niedziela 27.02.22

Zupa rosołek ryżowy
Ziemniaki
Udka z kurczaka
Sałata ze śmietaną

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support