Stołówka
Regulamin Szkolnej Pracowni Gastronomicznej w Zespole szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach
Poniedziałek 21.01.22
Zupa ziemniaczana
Kasza gryczana
Schab pieczony
Sos pieczeniowy
Surówka z czerwonej kapusty
Wtorek 22.02.22
Zupa pieczarkowa z makaronem
Ziemniaki
Pieczeń rzymska
Sos węgierski
Surówka z sałaty lodowej w vinegrette
Środa 23.02.22
Zupa żurek
Filet z indyka panierowany
Ryż
Sos serowo-brokułowy
Surówka z marchwi
Czwartek 24.02.22
Zupa pomidorowa z ryżem
Ziemniaki
Pulpet drobiowy
Sos koperkowy
Piątek 25.02.22
Zupa Krupnik
Ziemniaki
Filet z ryby
Surówka z białej rzodkwi
Sobota 26.02.22
Botwinka
Krokiety z pieczarkami i serem