stołówka - jadłospis

Regulamin Szkolnej Pracowni Gastronomicznej w Zespole szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach

 

PONIEDZIAŁEK 09.03.20

 
Zupa grochowa
Ryż
Potrawka z indyka
Surówka z kapusty czerwonej
Kompot+owoc
 
WTOREK 10.03.20
 
Zupa pomidorowa
Kotlet schabowy saute
Ziemniaki z wody
Surówka z kapusty pekińskiej w jogurcie i ziołach
Kompot+owoc
 
ŚRODA 11.03.20
 
Zupa szczawiowa z ziemniakami jajkiem
Makaron penne
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
Kompot+owoc
 
CZWARTEK 12.03.20
 
Zupa rosół z makaronem
Kotlet mielony
Surówka-warzywa z wody
Ziemniaki
Kompot+owoc
 
PIĄTEK 13.03.20
 
Zupa fasolowa
Filet z ryby
Ziemniaki
Surówka z kiszonej kapusty
Kompot+owoc
 
SOBOTA 14.03.20
 
Zupa gulaszowa
Knedle z owocami
Śmietana z cukrem
Kompot+owoc
 
NIEDZIELA 15.03.20
 
Zupa kalafiorowa
Udko z kurczaka
Frytki
Surówka z sałaty lodowej
Kompot+owoc

 

 

   
powrót